Χαμός στα social media με τον «γίγαντα» γυμναστή

Ο personal trainer Danny Jones έχει γίνει ένα από τα αγαπημένα θέματα στα social media. Ο λόγος; κάποιος χρήστης του twitter τον συνέκρινε με… δέντρο λόγω του ύψους του.

Ο 31χρονος από τη Νότια Καλιφόρνια, που έγινε εξαιρετικά δημοφιλής μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, όπου ανεβάζει συχνά φωτογραφίες επιδεικνύοντας την επιβλητική φιγούρα του και το καλογυμνασμένο κορμί του.

Χαμός στα social media με τον «γίγαντα» γυμναστή

Πρόσφατα, μία χρήστης του Twitter εντυπωσιάστηκε με τον δίμετρο μυώδη άντρα κι έτσι αναδημοσίευσε μερικές φωτογραφίες του συμπερλαμβανομένης μίας όπου εκείνος στέκεται στη σκάλα με το κεφάλι του να ακουμπάει το ταβάνι γράφοντας, μεταξύ άλλων: «Αυτός δεν είναι άνδρας, είναι δέντρο».

Χαμός στα social media με τον «γίγαντα» γυμναστή

 

Ο ίδιος μιλώντας στη Daily Mail είπε: «Τις τελευταίες 24 ώρες επικρατεί μία φρενίτιδα. Πήγα για ύπνο το βράδυ και την επόμενη μέρα ξύπνησα και είδα ότι είδα ότι με είχαν ακολουθήσει 8.000 άτομα στο Instagram. Πίστεψα ότι απλά είχε κολλήσει το σύστημα. Είχα ήδη πολλούς followers. Δεν είχα ιδέα από πού προήλθαν όλοι αυτοί οι άνθρωποι».

Χαμός στα social media με τον «γίγαντα» γυμναστή

Και συνέχισε: «Μετά άρχισα να λαμβάνω εκατοντάδες σχόλια. Ήμουν τόσο μπερδεμένος. Τελικά κάποιος με ενημέρωσε ότι με είχαν αναφέρει σε ένα άρθρο στο Buzzfeed. Ο “άνθρωπος δέντρο” είχε μόλις γεννηθεί. Είναι εξαιρετικά διασκεδαστικό και αστείο να βλέπεις όλα αυτά τα memes, τα άρθρα και τα σχόλια που εμφανίζονται».

πηγή: newsbeast.gr