Χαμός στα social media με την κοροϊδία του Μανίκα στον Αγγελόπουλο

Ένας μικρός χαμός επικράτησε στα social media μετά την ανάρτηση ενός βίντεο με πρωταγωνιστή, τον Γιώργο Μανίκα και τα σχόλια ότι κοροϊδεύει τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Ο Γιώργος Μανίκας μαζί με τον κολλητό του φίλο Στέλιο Χανταμπάκη, βρέθηκαν το Σάββατο και λίγες ώρες πριν επιστρέψουν οι τελευταίοι παίκτες στην Ελλάδα, σε ένα event στο Σχινιά που είχε τίτλο «Surviving games».

Σε ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου ο Γιώργος Μανίκας κάνει τον πανηγυρισμό του μιμούμενος κοροϊδευτικά τον Γιώργο Αγγελόπουλο με σταυροκοπήματα και φιλώντας τους καρπούς του.

Χαμός στα social media με την κοροϊδία του Μανίκα στον Αγγελόπουλο

«Νιώθω σαν όνειρο. Σε ευχαριστώ Θεέ μου. Αυτό το χώμα είναι ιερό», φώναζε ο Γιώργος Μανίκας, κάνοντας τον σταυρό του και πιάνοντας στα χέρια του την άμμο στην παραλία. Φυσικά και κάτι τέτοιο δεν θα περνούσε ασχολίαστο από τους θαυμαστές του Ντάνου.

«Καλημέρα #teamdanos! Τι σας έχω; Ο κύριος στο βίντεο (φίλος εγκάρδιος γνωστού(;) παίκτη του survivor που μας απασχολεί συχνά με τις προκλήσεις του) μετά από τη νίκη του σε έναν αγώνα τύπου survivor εναντίον του προαναφερθέντος παίκτη σταυροκοπιεται, φιλάει χέρια, χώματα κοροϊδεύοντας ποιον άλλο; Το Ντάνο! Και φυσικά, κανείς δε θα πει κουβέντα γι’αυτό. Εκεί φτάσαμε. Να κοροϊδεύουμε όποιον κάνει το σταυρό του από ανάγκη και να αφήνουμε έτσι τους κομπλεξικους…. Απογοήτευση! #survivorgr#survivor2017#danos#aggelopoulos#teamdanos#winner» ήταν το σχόλιο που συνόδευε το βίντεο που αναρτήθηκε σε σελίδα θαυμαστών του Γιώργου Αγγελόπουλου στο Instagram.

Καλημέρα #teamdanos! Τι σας έχω; Ο κύριος στο βίντεο (φίλος εγκάρδιος γνωστού(;) παίκτη του survivor που μας απασχολεί συχνά με τις προκλήσεις του) μετά από τη νίκη του σε έναν αγώνα τύπου survivor εναντίον του προαναφερθέντος παίκτη σταυροκοπιεται, φιλάει χέρια, χώματα κοροϊδεύοντας ποιον άλλο; Το Ντάνο! Και φυσικά, κανείς δε θα πει κουβέντα γι’αυτό. Εκεί φτάσαμε. Να κοροϊδεύουμε όποιον κάνει το σταυρό του από ανάγκη και να αφήνουμε έτσι τους κομπλεξικους…. Απογοήτευση! #survivorgr#survivor2017#danos#aggelopoulos#teamdanos#winner

A post shared by Giorgos Aggelopoulos (@giorgosaggelopoulos_fans) on

Ο Γιώργος Μανίκας δίνει τη δική του απάντηση για το θέμα, ανεβάζοντας ένα μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Χθες στους αγώνες Survivor που είχαμε στον Σχοινιά, έπαιξα τελικό με τον Χανταμπάκη. Βάλαμε στοίχημα και το κέρδισα. Από τη χαρά μου και το πάθος που είχα να τον νικήσω, στο τέλος φίλησα το ιερό μου κομποσκοίνι από την Τήνο που έχω τάμα και είναι για κάτι πολύ προσωπικό. Please μη συνδέεται με τον πανηγυρισμό του Αγγελόπουλου. Δεν παίζουμε με τη θρησκεία μας. Όποιος κοροϊδεύει τον Ντάνο για τον σταυρό του είναι απαράδεκτος. Με αγάπη» έγραψε χαρακτηριστικά.
Χαμός στα social media με την κοροϊδία του Μανίκα στον Αγγελόπουλο

πηγή: newsbeast.gr