Θα το ζηλέψετε: Το πιο περιζήτητο σπίτι στο Airbnb παγκοσμίως είναι ένα δεντρόσπιτο! (photos)

Το πιο περιζήτητο κατάλυμα στο Airbnb παγκοσμίως είναι ένα δεντρόσπιτο στην Τζόρτζια των ΗΠΑ και κοστίζει 329 ευρώ την βραδιά.

Το σπίτι βρίσκεται μέσα στα δάση Ατλάντα και μπορεί να φιλοξενήσει μόλις δύο άτομα, καθώς έχει μόνο ένα διπλό κρεβάτι και ένα μπάνιο αλλά διαθέτει απεριόριστη θέα στο δάσος με τον ιδιοκτήτη του να υπόσχεται την απόλαυση του φυσικού τοπίου, πολύ κοντά στο αστικό περιβάλλον της πόλης.

Επίσης δίπλα υπάρχει κι ένα πεύκο ηλικίας 165 ετών, το μεγαλύτερο από τα επτά δέντρα που περιστοιχίζουν το σπίτι.

Αποτελείται από τρεις χώρους, που ονομάζονται Mind (καθιστικό), Body (κρεβατοκάμαρα) και Spirit (το σημείο με την αιώρα) και αφιέρωμα για αυτό έχουν κάνει μερικά από τα μεγαλύτερα μπλογκ, τηλεοπτικά σόου και περιοδικά του εξωτερικού, ανάμεσά τους τα Architectural Digest, Travel + Leisure και Harper’s Bazaar.

Θα το ζηλέψετε: Το πιο περιζήτητο σπίτι στο Airbnb παγκοσμίως είναι ένα δεντρόσπιτο! (photos) Θα το ζηλέψετε: Το πιο περιζήτητο σπίτι στο Airbnb παγκοσμίως είναι ένα δεντρόσπιτο! (photos) Θα το ζηλέψετε: Το πιο περιζήτητο σπίτι στο Airbnb παγκοσμίως είναι ένα δεντρόσπιτο! (photos) Θα το ζηλέψετε: Το πιο περιζήτητο σπίτι στο Airbnb παγκοσμίως είναι ένα δεντρόσπιτο! (photos) Θα το ζηλέψετε: Το πιο περιζήτητο σπίτι στο Airbnb παγκοσμίως είναι ένα δεντρόσπιτο! (photos) Θα το ζηλέψετε: Το πιο περιζήτητο σπίτι στο Airbnb παγκοσμίως είναι ένα δεντρόσπιτο! (photos) Θα το ζηλέψετε: Το πιο περιζήτητο σπίτι στο Airbnb παγκοσμίως είναι ένα δεντρόσπιτο! (photos) Θα το ζηλέψετε: Το πιο περιζήτητο σπίτι στο Airbnb παγκοσμίως είναι ένα δεντρόσπιτο! (photos) Θα το ζηλέψετε: Το πιο περιζήτητο σπίτι στο Airbnb παγκοσμίως είναι ένα δεντρόσπιτο! (photos) Θα το ζηλέψετε: Το πιο περιζήτητο σπίτι στο Airbnb παγκοσμίως είναι ένα δεντρόσπιτο! (photos) Θα το ζηλέψετε: Το πιο περιζήτητο σπίτι στο Airbnb παγκοσμίως είναι ένα δεντρόσπιτο! (photos) Θα το ζηλέψετε: Το πιο περιζήτητο σπίτι στο Airbnb παγκοσμίως είναι ένα δεντρόσπιτο! (photos)