Τα ονειρικά δωμάτια σπιτιών που έχουν συγκεντρώσει πάνω από 10.000 like στο Instagram

Να είναι λουσμένο στο φως; Να είναι μεγάλο; Να έχει vintage έπιπλα; Μίνιμαλ design; Να είναι βαμμένο σε φωτεινά χρώματα; Να κυριαρχεί το λευκό χρώμα; Να το νιώθεις «φιλόξενο»; Δεν ξέρουμε τι είναι αυτό που κάνει ένα σπίτι να θεωρηθεί αντικειμενικά ωραίο και να πάρει χιλιάδες like στο Instagram, αλλά τα παρακάτω το έχουν καταφέρει.

Είναι μερικά σπίτια που έχουν ένα στοιχείο που δεν εξηγείται εύκολα, έχουν αυτό το «κάτι». Αποπνέουν μια αίσθηση χαλαρότητας και ελευθερίας, καταφέρνουν να συνδυάζουν ετερόκλητα μεταξύ τους στοιχεία χωρίς να μοιάζουν παραφορτωμένα, έχουν μια ανεπιτήδευτη κομψότητα και μικρές διακοσμητικές λεπτομέρειες που συμπληρώνουν ιδανικά το αποτέλεσμα.

Το κατάλευκο σαλόνι, 11.869 like

Λευκοί τοίχοι, λευκά έπιπλα, άπλετο εξωτερικό φως, μερικά έπιπλα με μαύρες λεπτομέρειες για αντίθεση και  αφράτα πουφ για έξτρα καθιστικό χώρο και μόλις φτιάξατε το τέλειο σαλόνι.

 

Η μίνιμαλ κρεβατοκάμαρα, 14.505 like

Αν πατήσετε πάνω στη φωτογραφία και μπείτε θα δείτε τη λεζάντα να γράφει το εξής: «Αυτό το δωμάτιο δεν θα μπορούσε να είναι πιο υπέροχο, εκτός αν βάλεις μέσα και τον Ryan Gosling». Very. Good. Point.
Ο κανόνας είναι να κρατήσετε τα πράγματα όσο πιο απλά γίνεται. Ένα χαμηλό κρεβάτι, λευκά σεντόνια κι ένα έθνικ χαλί και έχετε φτιάξει την κρεβατοκάμαρα των ονείρων σας.

Η ρουστίκ κουζίνα, 10.539 like

 

Πιστεύουμε θα συμφωνήσετε κι εσείς ότι το ξύλινο ταβάνι και τα ράφια κάνουν τη διαφορά.

Το urban σαλόνι, 11.347 like 

Δεν ξέρουμε τι μας αρέσει πιο πολύ: Ο τούβλινος τοίχος; Το ποδήλατο πάνω σε αυτόν; Το τραπέζι με τη μαρμάρινη επιφάνεια; Ή το χαλί που δίνει την αίσθηση του «ξεπλυμένου»; Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά αρμονικό.

Το μπάνιο παραθαλάσσιου σπιτιού, 18.276 likes 

Εντάξει, οι μπανιέρες αυτού του είδους πάντα κλέβουν την παράσταση, αλλά βλέποντας αυτό το τόσο cosy μπάνιο θέλεις ακόμα και να κοιμηθείς μέσα σε αυτό.

Η κρεβατοκάμαρα σκανδιναβικού στιλ, 10.227 like

πηγή: bovary.gr