Τα καλύτερα city breaks για μετά τις “45 Αυγούστου”!

Κάποιοι επιμένουν πως δεν έχουμε φθινόπωρο αλλά 45 Αυγούστου. Κάποιοι άλλοι, όταν θα φτάσουμε στις παραμονές των Χριστουγέννων, θα μας θυμίσουν πως απέχουμε μόνο 165 μέρες από το καλοκαίρι. Υπάρχουμε όμως κι εμείς, που απλά αντιλαμβανόμαστε όλο το χρόνο ως κατάλληλη περίοδο για μίνι διακοπές, ή αλλιώς για μικρές ανάσες! Και το προγραμματίζουμε σωστά, νωρίτερα και έξυπνα, εκμεταλλευόμενοι την κάθε ευκαιρία για μικρά city breaks την κατάλληλη περίοδο:

Τα καλύτερα city breaks για μετά τις '45 Αυγούστου'!

Όταν το φτηνό αεροπορικό εισιτήριο υποστηρίζεται από μια καλή τιμή σε ένα μέτριο μεν, αλλά κεντρικό ξενοδοχείο στο Λονδίνο, και μπορείς να το επισκεφτείς οικονομικά.

Τα καλύτερα city breaks για μετά τις '45 Αυγούστου'!

Όταν ο συνδυασμός των δύο (των αεροπορικών και της διαμονής), μπορεί να σου εξασφαλίσει ένα ιδανικό τριήμερο απόλαυσης του street food της Πράγας. Μπορείς να το συνδυάσεις με μπύρες, με λίγη ρομαντζάδα με το ταίρι σου ή και με επιδρομή στα στριπτιτζάδικα της πόλης παρέα με τους φίλους ή τις φίλες σου.
Όταν μπορείς να εκμεταλλευθείς τις φτηνές τιμές των low cost αεροπορικών και να γνωρίσεις πάμφθηνα, περιοχές που πριν 3-4 χρόνια δεν μπορούσες καν να τις εντοπίσεις στο χάρτη!

Άλλωστε, αν πρόκειται το τριήμερο να σου κοστίσει λιγότερο από ένα Σαββατοκύριακο στην Αράχοβα, γιατί να μην το περάσεις στη Μπρατισλάβα, τη Βαρσοβία, την Κρακοβία ή (βρε παιδί μου!) να δεις πώς στο καλό κάνουν τις πίτσες στη Νάπολη.

Τα καλύτερα city breaks για μετά τις '45 Αυγούστου'!

Τα city breaks κάνουν θραύση τα τελευταία χρόνια, με φτηνές πτήσεις σε ελληνικούς αλλά και ευρωπαϊκούς προορισμούς.

Πιστέψτε μας, τα city breaks αξίζουν!

Πηγή: news247.gr