Ψεύτικες εγκυμοσύνες και εμφυτεύματα: Οι 9 πιο εξωφρενικές φήμες που κυκλοφορούν για τους διάσημους

Ο κόσμος των διάσημων ήταν πάντοτε κάτι που προκαλούσε περιέργεια στο κοινό. Όλοι θέλουν να πιστέψουν ότι οι celebrity κάθε εποχής είναι κάτι σαν εξωτικά πουλιά και διαφέρουν κατά πολύ από τους υπόλοιπους ανθρώπους. Κάπως έτσι, έχουν δημιουργηθεί γύρω από αυτούς αρκετές φήμες, που δεν θα μάθουμε ποτέ αν είναι είναι αλήθεια ή όχι. Και ίσως καλύτερα έτσι, αφού λίγο μυστήριο δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Το Thrillist έκανε μία λίστα με τις 100 πιο τρελές φήμες που έχουμε ακούσει για τους διάσημου, και εμείς επιλέξαμε τις 9 που μας έκαναν περισσότερο εντύπωση.

Η CIA σκότωσε την Marilyn Monroe
Λίγο η σχέση της με τον John F. Kennedy και τον αδερφό του, Robert, λίγο που έφυγε από την ζωή σε μικρή ηλικία μία τόσο όμορφη σταρ, δεν ήθελαν και πολύ οι φήμες για να ξεκινήσουν.

Η Marisa Tomei δεν ήταν εκείνη που έπρεπε να κερδίζει το Όσκαρ το 1992
Σε όλους έκανε εντύπωση το γεγονός ότι το 1992 η Marisa Tomei κέρδισε Όσκαρ για την ερμηνεία της στο My Cousin Vinny. Σύμφωνα με την φήμη, ο Jack Palance που παρουσίαζε το βραβείο δεν μπορούσε να διαβάσει το όνομα στον φάκελο και είπε, απλά, το τελευταίο όνομα από τις υποψηφιότητες που είχε ακούσει.

Η Beyoncé δεν ήταν πραγματικά έγκυος στην πρώτη της εγκυμοσύνη
Οι φήμες λένε ότι το πρώτο της παιδί το έκανε με παρένθετη μητέρα, αφού κυκλοφόρησε μία φωτογραφία στην οποία κάθεται και μοιάζει η κοιλιά της σαν να κάνει βαθουλώματα.

Ο Richard Gere έβαλε ένα χάμστερ στον πρωκτό του
Στις αρχές της δεκαετίας του ’90 λέγεται ότι ο διάσημος ηθοποιός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τις φήμες, οι ακτινογραφίες έδειξαν ότι ο Gere είχε εισάγει από τον πρωκτό του ένα χάμστερ. Νεκρό, ζωντανό, σε σακούλα, οι εκδοχές είναι πολλές και διαφορετικές.

Αυτό που είναι ακόμα πιο τρελό σε αυτή την φήμη, είναι ότι ο Gere πιστεύει πως αυτή την φήμη την έχει διαδώσει ο Sylvester Stallone.

O Jay Z έχει δηλώσει την υπακοή του στους Ιλουμινάτι
Φαίνεται ότι υπάρχει μία σέκτα από πολύ πλούσιους και ισχυρούς ανθρώπους που ελέγχουν τον κόσμο και ο Jay Z έχει δηλώσει την υπακοή τους σε αυτούς.

Η Jamie Lee Curtis γεννήθηκε ερμαφρόδιτη
Ακόμα και να ισχύει αυτή η φήμη δεν αφορά κανέναν μας.

Ο Jay Z και η Rihanna είχαν παράνομη σχέση
Κάποιοι λένε ότι η τραγουδίστρια έβγαλε την φήμη προκειμένου να γίνει διάσημη, άλλοι πιστεύουν ότι το τραγούδι της Beyoncé με τίτλο «Ring the Alarm» αναφέρεται στην Rihanna.

Ο Michael Jackson κοιμόταν σε ειδικό δωμάτιο οξυγόνου
Οι φήμες γύρω από το όνομα του Michael Jackson είναι τόσες πολλές που θα μπορούσαν να γίνουν λίστα από μόνες τους. Μία από αυτές είναι ότι κοιμόταν σε ειδική αίθουσα οξυγόνου ώστε να μην γεράσει.

Η Kim Kardashian έχει βάλει εμφυτεύματα στα οπίσθιά της
Η ίδια το αρνείται πεισματικά. Μάλιστα σε ένα από τα επεισόδια του Keeping Up with the Kardashians, είχε βγάλει ακτινογραφία για να αποδείξει ότι δεν έχει βάλει εμφυτεύματα. Βέβαια, παλιές της φωτογραφίες αποδεικνύουν ότι κάτι έχει συμβεί εκεί πίσω, αλλά δεν θα το μάθουμε ποτέ.

πηγή: huffingtonpost.gr