Ποιοι θα είναι οι παρουσιαστές στο Survivor 2;

Οι παραγωγοί δε θέλουν να αφήσουν να ξεφουσκώσει η επιτυχία του πρώτου κύκλου του Survivor, έτσι προχωρούν με πολύ γρήγορους ρυθμούς στο δεύτερο.

Οι αποφάσεις έχουν να κάνουν όχι μόνο με την επιλογή των παικτών αλλά και με την επιλογή των παρουσιαστών. Ο Σάκης Τανιμανίδης δεν αλλάζει, αυτό είναι το βέβαιο.

 Όχι μόνο τα κατάφερε καλά αλλά και οι παίκτες δεν έχουν ούτε μια και κουβέντα να πουν για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε θέματα και προβλήματα.

Crash-test περνά η Ελεονόρα Μελέτη καθώς η παραγωγή μελετά και ανάμεσα στους καλεσμένους ποιος θα μπορούσε να είναι ο πλέον κατάλληλος για να κρατήσει ισορροπίες στο Survivor πανόραμα, το οποίο θα ξεκινήσει αμέσως μόλις ξεκινήσει να προβάλλεται και το δεύτερο παιχνίδι.

Καθώς μελετούν και το πως στέκονται τηλεοπτικά οι καλεσμένοι, όλα δείχνουν ότι θα δοκιμάσουν να προτείνουν και σε ένα παίκτη ο οποίος έχει δείξει ότι μπορεί να καταλάβει και την ψυχολογία των παικτών και διαθέτει τη σχετική ηρεμία ώστε να μη γυρίζουν τους δέκτες βλέποντας έναν παρουσιαστή να μη κρατά ισορροπίες.

Αυτό που του έχει εντυπωσιάσει είναι η παρουσία του Γιώργου Χρανιώτη που και καλά ξέρει το παιχνίδι της δημοσιότητας και είναι πρόσωπο λιγότερο αιχμηρό από άλλα και φρόντισε να μιλήσει σωστά και με καλοσύνη για αντιπάλους και συμμάχους του αλλά και ξέρει πολύ καλά να διαβάζει το παιχνίδι από μέσα. Μένει να δούμε αν θα αποδεχθεί την πρόταση.

ΠΗΓΗ: thetoc.gr