Ο κόσμος από ψηλά από έναν τολμηρό φωτογράφο που δένεται σε ελικόπτερο!

Το να βλέπεις τον κόσμο από ψηλά είναι πάντα μια συναρπαστική εμπειρία – ακόμα κι αν είναι απλά από ένα παράθυρο του αεροπλάνου. Οπότε φανταστείτε πώς αισθάνεται ο φωτογράφος  Jin-Woo Prensena ο οποίος κρέμεται από ελικόπτερο και απαθανατίζει με το φακό του τον κόσμο που βλέπει από υψόμετρο. Ο τολμηρός φακός του καταγράφει θεαματικά καρέ- συνήθως πάνω από 7.500 πόδια πάνω από το έδαφος.

Οι φωτογραφίες που προκύπτουν είναι θαυμάσιες, τέλεια σύνθετες εικόνες από παραλίες, αεροδρόμια και πόλεις – όλα ιδωμένα αφ’ υψηλού… Ο Prensena γεννήθηκε στη Γερμανία, έχει για ορμητήριο το Λος Άντζελες και όχι απλά αγαπά αλλά λατρεύει τα ταξίδια και την περιπέτεια. «Η αγγλική είναι η δεύτερη γλώσσα μου», εξηγεί στο CNN τονίζοντας πως οι γονείς του έλκουν την καταγωγή τους από τη Νότια Κορέα».

Ο κόσμος από ψηλά από έναν τολμηρό φωτογράφο που δένεται σε ελικόπτερο! Ο κόσμος από ψηλά από έναν τολμηρό φωτογράφο που δένεται σε ελικόπτερο! Ο κόσμος από ψηλά από έναν τολμηρό φωτογράφο που δένεται σε ελικόπτερο! Ο κόσμος από ψηλά από έναν τολμηρό φωτογράφο που δένεται σε ελικόπτερο!

Πηγή: news.gr