Ντάκος burger: Θα το δοκιμάζατε;

Ο ντάκος είναι ένα από τα πιο παραδοσιακά και αγαπημένα φαγητά σε όλη την Ελλάδα. Τι γίνεται όμως όταν η παραδοσιακή πλούσια γεύση του ντάκου “παντρεύεται” με το μπέργκερ;

Το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι εντυπωσιακό και απόλυτα γευστικό.

Πειραματιστείτε, λοιπόν, με διαφορετικές παραλλαγές και παρασκευές του ντάκου και εντυπωσιάστε φίλους, γνωστούς…και τον εαυτό σας!

Ακολουθήστε τη συνταγή και καλή σας όρεξη

Υλικά για 4 άτομα

8 παξιμάδια
3 καλά ώριμες ντομάτες
200 γρ. φέτα
Φυλλαράκια μέντας
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι

Εκτέλεση

-Βυθίζουμε τα παξιμάδια σε μια λεκανίτσα με κρύο νερό για 5-6 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν.
-Κόβουμε τις ντομάτες σε κυβάκια και αρωματίζουμε με αλατοπίπερο.
-Βάζουμε ένα παξιμάδι στο πιάτο.
-Ρίχνουμε μια γραμμή ελαιόλαδο, βάζουμε την ντομάτα, τη φέτα θρυμματισμένη, τα φυλλαράκια μέντας, μαύρο πιπέρι φρεσκοτριμμένο και λίγο ακόμα ελαιόλαδο.
-Σκεπάζουμε με το άλλο παξιμάδι έτσι, ώστε να σχηματιστεί ένα burger.