Μεταμόρφωσε τους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού με παλέτες -DIY ιδέες για λύσεις κάτω από 10 ευρώ

Η μεταμορφωτική δύναμη της παλέτας στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του σπιτιού είναι μεγάλη.

Παλαιότερα, οι ξύλινες παλέτες χρησιμοποιούνταν στη συσκευασία ή μεταφορά αντικειμένων. Ωστόσο σήμερα, μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτό το υλικό με πολλαπλούς τρόπους και κυρίως χωρίς να επιβαρυνθείτε οικονομικά.

Μπορείτε να κατασκεύασετε ένα eco friendly έπιπλο επιστρατεύοντας την δημιουργικότητα και την φαντασία σας. Ενα έπιπλο που θα έχει αντοχή και διάρκεια ζωής. Οι κατασκευές από παλέτες είναι πάντα ιδιαίτερες γιατί είναι απλά μοναδικές. Αποτυπώνουν την αισθητική του κατασκευαστή τους. Μπορούν να ενταχθούν στη διακόσμηση του σπιτιού (στο σαλόνι, την κουζίνα ή την κρεβατοκάμαρα) αλλά στους εξωτερικούς χώρους του (το μπαλκόνι ή τον κήπο). Η μπογιά και το βερνίκι που θα χρησιμοποιηθεί για την βαφή του επίπλου από παλέτα, όπως το ύφασμα που θα το «ντύσει» καθορίζει την αισθητική του.

Δείτε βίντεο με παραδείγματα για την συναρμολόγηση επίπλων από παλέτες

Για μεταχειρισμένες παλέτες οι τιμές κατά μέσο όρο κυμαίνονται από 3 έως 7 ευρώ. Αν μιλάμε για μια εντελώς καινούρια παλέτα, η τιμή μπορεί να αγγίξει και τα 15 ευρώ. Μεταχειρισμένες παλέτες μπορείτε, επίσης, να βρείτε σε μάντρες οικοδομικών υλικών, καταστήματα με χρώματα και εργαλεία και φυτώρια χωρίς να επιβαρυνθείτε οικονομικά ή με ελάχιστο αντίτιμο.

Πάντα η τιμή εξαρτάται από το πόσες θα χρησιμοποιηθούν και την ποιότητά τους. Αν χρειάζεστε μεγάλο αριθμό, η τιμή ανεβαίνει.

#terrace#brickwall #chillout #black#palettefurniture#wood#plants#niceatmosphere#home#balkon#diy#zrobilamsama#cieszy#

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ana (@anka_spartanka) στις

Our #comfortzone 👌#ourproject#diytable#palettefurniture#blue#fence#flower#cozy#bringmesummer#solarlights#ball 😎👌🌞🌺🌸

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Donata (@d_o_n_a_t_y_t_e) στις

Dumna☺️! #palettefurniture #palettes #homemade #homedecor #balcony #summer2016 #turquoise #grey #white

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Monika Pawelec (@monika_m_p) στις

💙💙💙 super ideja za vrtno pohištvo #momax #momaxliving #momaxslovenija #interior #inspiration #interiordesign #palette #palettefurniture

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mömax Slovenija (@momax_slovenija) στις

#pallette#palettefurniture #mobilyaaksesuar #mobilyadekorasyon #mobilya#palet#ahsap#ahsapboyama #ahsapkasa #design #tasarim

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mobilya (@pallettefurniture) στις

πηγή: bovary.gr