Μεγάλες αλλαγές στο Survivor 2- Αποκαλυπτικός στο συμβούλιο ο Τανιμανίδης

Στο πρώτο συμβούλιο του νησιού ο Σάκης συγκέντρωσε τους παίκτες και τους αποκάλυψε ότι το φετινό Survivor θα είναι διαφορετικό σε σχέση με το περσινό.

Ενώ πέρυσι κάθε εβδομάδα οι παίκτες έπαιζαν για να κερδίσουν έπαθλα φαγητού ή ασυλίας, φέτος θα αγωνίζονται για να κερδίσουν ένα ακόμα έπαθλο, ένα έπαθλο ανέσεων, ένα έπαθλο που θα μπορεί να φέρει τους παίκτες σε επαφή με τον πολιτισμό. Ο Σάκης Τανιμανίδης, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, δεν θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο έπαθλο.

Δεύτερη αλλαγή και καθοριστική για τον τρόπο που θα διεξάγεται το παιχνίδι, είναι ότι όταν χάνει μια ομάδα οι παίκτες της αγωνίζονται εκ νέου μεταξύ τους και δυο από αυτούς κερδίζουν την ατομική ασυλία. Φέτος, από τον αγώνα ασυλίας θα βγαίνει νικητής ένας μόνο παίκτης, ενώ ο δεύτερος θα βγαίνει με βάση την απόδοση που είχε όλη την εβδομάδα στα αγωνίσματα.

Αυτό, όπως καταλαβαίνουμε, αλλάζει τα δεδομένα, γιατί το κάθε παιχνίδι αποκτά διαφορετικό νόημα. Πλέον δεν έχει σημασία μόνο η ομαδική απόδοση αλλά και η ατομική, χαρακτηριστικό που ενδέχεται να μεταβάλλει την πορεία του παιχνιδιού και τον τρόπο που βλέπαμε τους παίκτες να αγωνίζονται στο Survivor 1.

Επίσης κάτι διαφορετικό που θα δούμε φέτος είναι ότι σε κάποιες φάσεις του παιχνιδιού, άγνωστα στους παίκτες πρόσωπα θα μπαίνουν στο παιχνίδι, χωρίς οι ίδιοι οι παίκτες να ξέρουν ποιοι θα αποτελέσουν τις καινούριες προσθήκες και πότε θα γίνονται αυτές. Επίσης, σε περίπτωση που κάποιος από τους ήδη υπάρχοντες παίκτες θέλει να αποχωρήσει, θα αντικαθίσταται από αυτά τα καινούρια πρόσωπα που περιμένουν να μπουν στο παιχνίδι.