Μαιευτήρας συμμετέχει σε τοκετό ντυμένος… Τζόκερ! (φωτο)

Η διαδικασία του τοκετού για τις γυναίκες που το έχουν βιώσει είναι μια επίπονη διαδικασία από μόνη της, όμως καμιά φορά μπορεί να γίνει ακόμα πιο τρομακτική αν συνδυαστεί με άλλους εξωτερικούς παράγοντες, όπως για παράδειγμα μια φοβερή φιγούρα παρμένη από τον κινηματογράφο.

Μοιάζει με σενάριο επιστημονικής φαντασίας, όμως δεν είναι. Η 32χρονη Brittany Selp και ο σύζυγος της Justin πρόσφατα έφεραν στον κόσμο το τρίτο παιδάκι τους. Η γέννα όμως δεν ήταν και η πιο συνηθισμένη. Κι αυτό γιατί ο γυναικολόγος που ανέλαβε να ξεγεννήσει την 32χρονη υποδέχτηκε το ζευγάρι με τη στολή του… Τζόκερ.

Η αμφίεση του μασκοφόρου εκδικητή έτσι ενώ για όλους τους υπόλοιπους θα αντιπροσωπεύει το κακό, για το εν λόγω ζευγάρι θα είναι συνδεδεμένη με την απόλυτη ευτυχία.

Μαιευτήρας συμμετέχει σε τοκετό ντυμένος... Τζόκερ! (φωτο)

Όπως αναφέρει η Mirror σε δημοσίευμά της, όταν το ζευγάρι έφτασε στο μαιευτήριο για τα γεννητούρια διαπίστωσε ότι ο μαιευτήρας ήταν ντυμένος -λόγω Χάλογουιν- ως Τζόκερ.

Ωστόσο, αυτό δεν εμπόδισε το γιατρό να βρεθεί στην αίθουσα του τοκετού και μετά από λίγη ώρα να παραδώσει στους πανευτυχείς γονείς ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Ο γιατρός μάλιστα την επόμενη ημέρα έδωσε στην οικογένειά και μια συγχαρητήρια κάρτα την οποία υπέγραφε ως τζόκερ.

Ο νεαρός πατέρας δήλωσε πως η φιγούρα του έφτιαξε τη διάθεση αποφόρτισε την ήδη τεταμένη ατμόσφαιρα μέσα στην αίθουσα.

Μαιευτήρας συμμετέχει σε τοκετό ντυμένος... Τζόκερ! (φωτο) Μαιευτήρας συμμετέχει σε τοκετό ντυμένος... Τζόκερ! (φωτο)

 Πηγή: huffingtonpost.gr