Κώστας Αρβανίτης: Τα βιογραφικά των υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Κώστας Αρβανίτης είναι γεννημένος και μεγαλωμένος στα Σεπόλια Αττικής.

Είναι δημοσιογράφος, παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός με δραστηριότητα από το 1987, στο πρώτο διαδημοτικό πρακτορείο τύπου Αθήνα 98.4, ΔΙΑΥΛΟΣ 10, Ξένιος Άνω Λιοσίων, Τικ Τακ στα fm, Δημοτική Ραδιοφωνία Άνω Λιοσίων ΑΚΗΜΜΕ, FLASH 96, ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΑ, ΝΕΤ 105,8, ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΔΙΕΣΗ, ΒΗΜΑ, MEGA,NET,EΡT1, ΕΡΑ ΣΠΟΡΤ. Είναι μέλος της Ε.Σ.Η.Ε.Α. Συνεργάστηκε με εφημερίδες των Αθηνών και περιοδικά.

Υπήρξε μέλος του Δ.Σ. του ΚΕΘΕΑ επί σειρά ετών και Αντιπρόεδρος μέχρι το 2017 (Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων). Επίσης συμμετείχε στις δράσεις των θεραπευτικών κοινοτήτων από το 1987 παράλληλα με την δημοσιογραφική του πορείαμέχρι και σήμερα.

Εργάστηκε ως προπονητής και υπεύθυνος Ακαδημιών για το Αθηναϊκό ποδόσφαιρο στα σωματεία ΑΦΟΒΟΣ, ΑΤΛΑΣ, LONGLIVED, ΚΟΡΩΝΙΔΑ, Α.Σ.ΣΟΥΡΜΕΝΑ, ΠΑΝΘΗΣΕΙΑΚΟΣ, Α.Ο.ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, Α.Ε.ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ και ήταν μέλος του GOTHIA CUP. Επίσης το τελευταίο διάστημα ήταν Αντιπρόεδρος του Απόλλωνα Σμύρνης.

Το Μάρτιο του 2013 ο Κώστας Αρβανίτης ανέλαβε καθήκοντα διευθυντή στον ραδιοφωνικό σταθμό «Κόκκινο» έως τον Οκτώβριο του 2016. Αξίζει να σημειωθεί ο πολλαπλασιασμός των περιφερειακών «Κόκκινων» και το «άνοιγμα» στην επαρχία. Στη συνέχεια ανέλαβε νέα καθήκοντα Γενικού Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης της 24MEDIA(ραδιόφωνο 24.7, στο 24 radio,εφημερίδα ΕΘΝΟΣ και διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης του Ομίλου).

Σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «AΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ» καθημερινά στην ΕΡΤ1 16:00 – 18:00.

Είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και δραστηριοποιείται στην ΟΜ Πεντέλης