Κάντε το σπίτι σας να μοιάζει με εξώφυλλο περιοδικού διακόσμησης με 5 κόλπα

Οι περισσότεροι θέλουμε να έχουμε ένα σπίτι που να θυμίζει έστω και λίγο αυτό που παρουσιάζουν τα περιοδικά διακόσμησης.

Να είναι στιλάτα, καθόλου φορτωμένα, γεμάτα κομψότητα και ιδιαίτερα κομμάτια. Χώροι που θα καθρεφτίζουν τον ένοικό τους και θα κάνουν τους φιλοξενούμενους να νιώθουν άνετα.

Ο καθένας θέλει να έχει ένα σπίτι που να προσφέρει ζεστασιά, που να μπορεί να φιλοξενήσει ένα πάρτι, ένα σπίτι που θα εντυπωσιάζει.

Αν θέλετε ο χώρος σας να θυμίζει όσα βλέπετε στα περιοδικά, διακοσμητές έχουν τον τρόπο και μοιράζονται τα μυστικά τους.

Αξιοποιήστε το φυσικό φως

Χρησιμοποιήστε το φυσικό φως προς όφελός σας, καθώς οι λάμπες και ο εσωτερικός φωτισμός δημιουργούν σκιές. Ανοίξτε όλες τις περσίδες, τις κουρτίνες και αφήστε το φως να «λούσει» τους χώρους σας. Τα φωτεινά δωμάτια είναι πάντα πιο φιλόξενα.

#homedesign #interior #interiordecor #art #elledecor

A post shared by Deco’she World (@decoshemagazine) on

«Ζωή» στα τραπέζια

Βάλτε την προσωπική σας πινελιά στην διακόσμηση του τραπεζιού, δημιουργώντας ένα μοναδικό περιβάλλον. Μπορείτε να βάλετε τις αγαπημένες σας καραμέλες σε ένα βάζο ή να βάλετε λουλούδια ταιριαστά με τα χρώματα του δωματίου.

Κάτι πράσινο

Το πράσινο είναι ένα χρώμα που χαρίζει κομψότητα μέσα σε έναν χώρο. Τι καλύτερο, λοιπόν, από το να επενδύσετε σε ένα μεγάλο φυτό εσωτερικού χώρου. Πραγματικά, ο χώρος θα αλλάξει εντελώς επίπεδο.

Επιμελώς ατημέλητο

Δεν χρειάζεται όλα τα αντικείμενα να είναι στο τέλειο σημείο και ολόισια. Ενας χώρος οφείλει να δείχνει πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί και να μην μοιάζει αποστειρωμένος. Μπορείτε να αφήσετε ένα βιβλίο ανοικτό, μια πετσέτα ξεδιπλωμένη ή μερικά φρούτα στο τραπέζι της κουζίνας. Ενας τέτοιος χώρος προσφέρει ζεστασιά.

Σχήματα και χρώματα

Για να δημιουργήσετε ενδιαφέρον σε έναν χώρο παίξτε με τα σχήματα και τα χρώματα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε βάζα σε διαφορετικά μεγέθη, να βάλετε αντικείμενα σε διάφορα χρώματα, να αγαπήσετε τις διαφορετικές υφές.

πηγή: iefimerida.gr