Η ταξιδιωτική φωτογράφος που γυρίζει τον κόσμο χωρίς να φεύγει από το σπίτι της!

Μέσα σε μια ημέρα, η Λονδρέζα Jacqui Kenny, μεταφέρεται από την Sun City, της Αριζόνα στο Naryn του Κιργιστάν και πάλι πίσω. Η ίδια δεν προβληματίζεται με άχαρους περιορισμούς, όπως το μπάτζετ ή τα μέσα μεταφοράς και η διαμονή. Κι αυτό γιατί η φωτογράφος ταξιδεύει στον κόσμο χωρίς να φεύγει από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού της- μέσω της Google Street View.

Η ταξιδιωτική φωτογράφος που γυρίζει τον κόσμο χωρίς να φεύγει από το σπίτι της!

Η Kenny υποφέρει από αγοραφοβία- μια αγχώδη διαταραχή που δυστυχώς τη δυσκολεύει στο να ταξιδεύει ανά την υφήλιο. Κατάφερε όμως και βρήκε τη λύση στον εικονικό κόσμο: Καταγράφει στιγμιότυπα από αξιοθέατα που βλέπει στο… δρόμο της. Και τα καταφέρνει. Το αποτέλεσμα μπορεί ο οιοσδήποτε να το δει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, @streetview.portraits με το ψευδώνυμο «Agoraphobic Traveller» (αγοραφοβική ταξιδιώτης).

Το πρότζεκ της προέκυψε τυχαία, αλλά δεν είναι τυχαίο ότι έχει πάνω από 35.000 followers.

«Το Google Street View, είναι κάτι μαγικό. Μοιάζει με ένα παράλληλο σύμπαν, σαν να έχει παγώσει ο χρόνος», είπε η Kenny στο CNN. «Υπάρχουν δισεκατομμύρια εικόνων για να ανακαλυφθούν» συμπληρώνει.

Η ταξιδιωτική φωτογράφος που γυρίζει τον κόσμο χωρίς να φεύγει από το σπίτι της! Η ταξιδιωτική φωτογράφος που γυρίζει τον κόσμο χωρίς να φεύγει από το σπίτι της! Η ταξιδιωτική φωτογράφος που γυρίζει τον κόσμο χωρίς να φεύγει από το σπίτι της!

Πηγή: news.gr