Η κυρίαρχη τάση στη διακόσμηση…που ήρθε για να μείνει

Οι κυρίαρχες διακοσμητικές τάσεις του χειμώνα σίγουρα περιλαμβάνουν “πινελιές” με σκούρα χρώματα στις αποχρώσεις του γκρι και του καφέ ή ακόμα και του μαύρου. Αν, ωστόσο, θέλετε να δώσετε μερικές νότες ζεστασιάς αλλά και κομψότητας στους χώρους του σπιτιού σας μάλλον αυτό το trend, που ξεκίνησε από την ένδυση, θα σας αλλάξει το χειμερινό…mood.

Η τάση του ροζ χρυσού σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ έρχεται να προστεθεί σε μικρές διακοσμητικές αλλαγές που μπορείτε να κάνετε στο χώρο σας ενόψει φθινοπώρου.

Το αγαπημένο σε πολλούς ροζ-χρυσό χρώμα μπορείτε να το βρείτε σε πολλών ειδών αντικείμενα, από κηροπήγια και πιάτα, μέχρι τραπεζάκια και εξοπλισμό μπάνιου. Η ευκολία στο συνδυασμό χρωμάτων με την απόχρωση του ροζ-χρυσού θα σας λύσει τα χέρια σε πολλές περιπτώσεις αλλά θα σας αποτρέψει και από λανθασμένες, αταίριαστες επιλογές.

Ωστόσο, μερικές συμβουλές για να κάνετε, με τις απαραίτητες σε ροζ-χρυσό προσθήκες, το σπίτι σας να μοιάζει με εξώφυλλο περιοδικού, είναι πάντα χρήσιμες.

Tip1:Ταιριάζει πάρα πολύ συνδυασμένο με λευκούς, γκρι και ανοιχτούς ροζ χρωματισμούς (προσοχή όμως μην πέσετε στην παγίδα της υπερβολικής ποσότητας ροζ χρώματος, γιατί θα καταλήξετε να ζείτε στο σπίτι της Barbie!).

Tip2:Προτιμήστε αντικείμενα με μικρές επιφάνειες και -προς Θεού- όχι πάρα πολλά μέσα στο χώρο για να μη γίνει βαρύ και φλύαρο το όλο στυλ.

Tip3:Αν θέλετε να το συνδυάσετε με άλλα αντικείμενα μεταλλικής απόχρωσης, προτιμήστε αυτά σε ασημί και όχι χρυσό.

Οι καλύτερες οδηγίες που μπορούμε να σας δώσουμε βέβαια είναι οι φωτογραφίες που ακολουθούν, οι οποίες θα σας εμπνεύσουν για το πώς να εντάξετε το ροζ χρυσό στο χώρο σας και πιστέψτε μας… Ακόμη κι εσείς, που δεν είστε φαν αυτής της τάσης, μετά από τις παρακάτω φωτογραφίες, θα γίνετε!

Η κυρίαρχη τάση στη διακόσμηση...που ήρθε για να μείνει Η κυρίαρχη τάση στη διακόσμηση...που ήρθε για να μείνει Η κυρίαρχη τάση στη διακόσμηση...που ήρθε για να μείνει Η κυρίαρχη τάση στη διακόσμηση...που ήρθε για να μείνει Η κυρίαρχη τάση στη διακόσμηση...που ήρθε για να μείνει Η κυρίαρχη τάση στη διακόσμηση...που ήρθε για να μείνει Η κυρίαρχη τάση στη διακόσμηση...που ήρθε για να μείνει Η κυρίαρχη τάση στη διακόσμηση...που ήρθε για να μείνει Η κυρίαρχη τάση στη διακόσμηση...που ήρθε για να μείνει Η κυρίαρχη τάση στη διακόσμηση...που ήρθε για να μείνει Η κυρίαρχη τάση στη διακόσμηση...που ήρθε για να μείνει Η κυρίαρχη τάση στη διακόσμηση...που ήρθε για να μείνει