Οι καλύτερες παραλίες στα Σύβοτα – Εξωτική φύση στην Ελλάδα

Τα Σύβοτα, στο νομό Θεσπρωτίας, είναι μια εξαιρετικού κάλλους περιοχή και από τους πιο ανερχόμενους προορισμούς τα τελευταία χρόνια καθώς η ολοκλήρωση μεγάλων οδικών έργων διευκόλυνε την πρόσβαση για όλους. Οι παραλίες στα Σύβοτα θυμίζουν κάτι από… Καραϊβική διαθέτοντας πολύ πράσινο σε συνδυασμό με το έντονο γαλάζιο της θάλασσας.

Η δαντελωτή ακτογραμμή σε συνδυασμό μια τρία μικρά νησάκια πολύ κοντά στην ακτή δημιουργούν ένα παραδεισένιο τοπία με μικρούς κολπίσκους που σχηματίζουν πανέμορφες παραλίες. Οι παραλίες των Συβότων παρουσιάζουν ποικιλομορφία, παρόλο που μιλάμε για μια μικρή περιοχή, και θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.

Δείτε τις καλύτερες παραλίες στα Σύβοτα όπως τις επέλεξε η ταξιδιωτική ιστοσελίδα travelpass.gr και ετοιμάστε βαλίτσες…

Μπέλα Βράκα
TravelPass.gr - Οι 10 καλύτερες παραλίες στα Σύβοτα
Η παραλία Μπέλα Βράκα, είναι ένα εντυπωσιακό τοπίο με χοντρή άσπρη άμμο και βότσαλο και το πράσινο να φτάνει μέχρι τη θάλασσα. Ουσιαστικά πρόκειται για τις παραλίες του νησιού Μουρτεμένο αλλά γενικά αναφερόμαστε τόσο στην παραλία της στεριάς όσο και στις παραλίες του νησιού. Η πρόσβαση γίνεται με σκάφος ή συνήθως από τη θάλασσα με τα πόδια, αφού τα νερά είναι πολύ ρηχά. Δεν είναι οργανωμένη και στις περιόδους αιχμής έχει πολύ κόσμο ωστόσο είναι ένα εξωτικό τοπίο που πρέπει να δει κανείς.

Μικρή Άμμος

Η παραλία Μικρή Άμμος είναι ένας πανέμορφος κολπίσκος με καθαρά νερά και ψιλό βότσαλο στην ακτή. Είναι οργανωμένη παραλία με ομπρέλες, ξαπλώστρες και μουσική από το beach bar χαρακτηριστικά που την κάνουν βασική επιλογή των νέων.

Μέγα Άμμος
TravelPass.gr - Οι 10 καλύτερες παραλίες στα Σύβοτα
Η Μεγάλη Άμμος (Μέγα Άμμος όπως έχει καθιερωθεί) είναι κι αυτή σχετικά μικρή αλλά πήρε το όνομά της σε αντιδιαστολή με τη γειτονική Μικρή Άμμο. Είναι επίσης οργανωμένη αλλά πιο ήσυχη και προτιμάται περισσότερο από οικογένειες.

Ζάβια
TravelPass.gr - Οι 10 καλύτερες παραλίες στα Σύβοτα
Η παραλία Ζάβια είναι ένας μικρός πανέμορφος κόλπος με τα δέντρα να φτάνουν ως τη θάλασσα και να χαρίζουν τη σκιά τους στην παραλία. Τα νερά είναι πάντα κρύα καθώς αναβλύζει νερό από υπόγειες πηγές. Υπάρχουν ομπρέλες και ξαπλώστρες και μια καφετέρια.

Περισσότερες παραλίες στα Σύβοτα στο travelpass.gr