Η δουλειά των ονείρων σας με αμοιβή 100.000 ευρώ τον χρόνο κρύβει απαιτητικά καθήκοντα

Μια οικογένεια αναζητεί νταντά για τα παιδιά της στον εξωτικό προορισμό και είναι διατεθειμένη να δώσει γη και ύδωρ στον υπερτυχερό.

Η αγγελία για την ονειρική δουλειά εμφανίστηκε σε βρετανική επαγγελματική ιστοσελίδα (childcare.co.uk) και είναι βγαλμένη από τον παράδεισο.

Οι απεγνωσμένοι και ζάπλουτοι προφανώς γονείς προσφέρουν 100.000 λίρες (109.000 ευρώ) ετήσιες απολαβές αλλά και ζωή τουλάχιστον βασιλική για την εσώκλειστη νταντά, όπως μετακίνησή της με τον στόλο τους από supercars και τροφή σε πολυτελή εστιατόρια με μπόλικα αστέρια Michelin το καθένα!

Τέσσερα παιδάκια θα πρέπει να προσέχει η νταντά, ηλικίας 2, 5, 7 και 15 χρονών, και να τα πηγαίνει στις εξωσχολικές τους δραστηριότητες.

Η θέση περιλαμβάνει και ταξιδάκια άφθονα, καθώς η οικογένεια μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ Λονδίνου, Μπαρμπέιντος, Κέιπ Τάουν και Ατλάντα, εξασφαλίζοντας κι άλλη μια γενναία παροχή: δωρεάν εισιτήρια πρώτης θέσης.

Πολύ καλό για να είναι αληθινό; Το ζευγάρι παραδέχεται πάντως πως «ο ρόλος είναι απαιτητικός» ήδη από την αρχή της αγγελίας. Όποιος δεν αποθαρρυνθεί από τις κορώνες των γονέων για συνεχή επίβλεψη, πτυχίο στην παιδοψυχολογία, 15 χρόνια εμπειρίας στην ανατροφή παιδιών, εργασία έξι μέρες τη βδομάδα από τις 7:00 τα χαράματα μέχρι τις 8:00 το βράδυ και να μην έχεις δικά σου παιδιά, η θέση είναι πιθανότατα δική του.

Υπάρχει όμως και ένας ακόμα όρος, αν και είναι προαιρετικός, ότι η νταντά καλό είναι να ξέρει από αυτοάμυνα! Αν δεν ξέρει πάντως, θα της εξασφαλίσουν σωματοφύλακα. Κι αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο, όπως μας λένε.

Η νταντά θα ζει ωστόσο στα δικά της διαμερίσματα, θα απολαμβάνει τις υπηρεσίες του «celebrity σεφ» και θα έχει ανεμπόδιστη πρόσβαση στον στόλο των υπερπολυτελών αυτοκινήτων της οικογένειας, αρκεί να δεχτεί να υπογράψει ρήτρα εχεμύθειας και να τρέχει να ικανοποιήσει κάθε καπρίτσιο των παιδιών.

Κάθε νόμισμα έχει πάντα δύο όψεις, τα 100 χιλιάρικα τον χρόνο και η βασιλική κατά τα άλλα ζωή αποτελούν ωστόσο δέλεαρ σοβαρό…