Χοτ Ντογκ (με καρότο)

Υλικά

4 φρέσκα μαλακά ψωμάκια (όχι όμως μπαγκέτα ή brioche)

4 λουκάνικα τύπου Φρανκφούρτης,

μουστάρδα της αρεσκείας μας

ketchup

μαγιονέζα

1 καρότο τριμμένο στην χονδρή πλευρά του τρίφτη

λίγο horseradish sauce

Εκτέλεση

Το μοναδικό ζητούμενο για το χοτ ντογκ είναι φρέσκα ψωμάκια ημέρας, τα οποία μπορώ να αγοράσω κι από τον φούρνο της γειτονιάς μου, αν όχι από το σουπερμάρκετ. Επίσης, αγοράζω και κρατάω στο ψυγείο ένα πακέτο λουκάνικα για να τα έχω εύκαιρα όταν τα χρειαστώ. Τα υπόλοιπα υλικά συνήθως βρίσκονται στο σπίτι μας ανά πάσα στιγμή. Ενώ παρακαλώ πολύ, να μην υποτιμηθεί η προσθήκη του τριμμένου καρότου διότι δροσίζει και εμπλουτίζει ευχάριστα το χοτ ντογκ χωρίς να επιβαρύνει. Επίσης, αφού βράσουν τα λουκάνικα, τα χαράσσω στη μέση δίχως να τα κόψω στα δύο (για να μην γλιστράνε) και τα βάζω στο ψωμί. Τα υπόλοιπα είναι θέμα προτίμησης και γούστου.

πηγή: boro.gr