Γάμος Βρετανών στη Σαντορίνη κατέληξε σε περιπέτεια

Σχεδίαζαν για δύο χρόνια τον γάμο τους στη Σαντορίνη. Αλλά ξαφνικά, η τελετή βρέθηκε στον… αέρα, εξαιτίας της British Airways.

Ο γάμος δύο Βρετανών εξελίχθηκε σε περιπέτεια, μετά τη βλάβη στο σύστημα πληροφορικής της αεροπορικής εταιρείας, εξαιτίας της οποίας χιλιάδες επιβάτες εγκλωβίστηκαν στα βρετανικά αεροδρόμια το σαββατοκύριακο που πέρασε.

Ανάμεσα σε εκείνους που είδαν ξαφνικά τα πλάνα τους να αλλάζουν ήταν και οι συγγενείς του ζευγαριού, που θα ταξίδευαν στη Σαντορίνη για τον γάμο της Λάουρα και του Σαμ Σκιορτίνο. Οι δυο τους είχαν φτάσει εκεί την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά περίμεναν συγγενείς τους, όπως και τις τρεις παράνυμφους, για την τελετή που είχε προγραμματιστεί να γίνει την Κυριακή.

Ετσι, έκαναν έναν… αγώνα δρόμου, για να αλλάξουν ό,τι είχαν σχεδιάσει ώστε να καταφέρουν να παντρευτούν τελικά τη Δευτέρα. «Ευτυχώς, ο διοργανωτής του γάμου και το ξενοδοχείο έδειξαν μεγάλη κατανόηση. Δεν θα τα καταφέρναμε χωρίς αυτούς», είπε η Λάουρα Σκιορτίνο στο BBC.

Τελικά, οι συγγενείς τους πρόλαβαν τον γάμο που έγινε με μία ημέρα καθυστέρηση, αφού ταξίδεψαν με διαφορετική αεροπορική εταιρεία. Αλλά, οι τρεις παράνυμφοι εμφανίστηκαν χωρίς τα «ειδικά» για την περίσταση φορέματα, καθώς είχαν μείνει στις βαλίτσες τους στο Χίθροου.

πηγή: iefimerida.gr