Φτιάξτε ομελέτα χωρίς καν να σπάσετε το αυγό σας!

Κι όμως, μπορείτε να φτιάξετε την τέλεια ομελέτα χωρίς να χρειαστεί να δημιουργήσετε έναν χαμό στην κουζίνα σας. Δείτε πώς θα το κάνετε με αυτό το σούπερ gadget.

Φτιάξτε ομελέτα χωρίς καν να σπάσετε το αυγό σας!

Ο Geraint Krumpe είναι ο άνθρωπος που σκέφτηκε να δημιουργήσει αυτό το gadget έτσι ώστε να γίνει πιο εύκολο το μαγείρεμα μιας ομελέτας. Το gadget του ονομάζεται Golden Goose και λειτουργεί με τον εξής τρόπο: Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τοποθετήσετε το αυγό μέσα σε αυτό και να αρχίσετε να το κουνάτε. Μόλις κουνηθεί αρκετά το αυγό είναι έτοιμο είτε για βράσιμο είτε για να το σπάσετε στο τηγάνι. Και στις δύο περιπτώσεις το αποτέλεσμα θα είναι μια νοστιμότατη ομελέτα η οποία χρειάζεται μόλις 15 δευτερόλεπτα για να γίνει.

Το gadget είναι σούπερ ελαφρύ και είναι φτιαγμένο από ανακυκλώσιμα υλικά. Μάλιστα είναι φτιαγμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να χωράει αυγά διαφόρων μεγεθών. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως είναι απόλυτα ασφαλές να το βάλετε στο πλυντήριο πιάτων ενώ σας γλιτώνει και από το πλύσιμο περιττών πιάτων που θα χρησιμοποιούσατε αν έπρεπε να φτιάξετε την ομελέτα σας όπως κάνατε μέχρι τώρα.

Φτιάξτε ομελέτα χωρίς καν να σπάσετε το αυγό σας!

Ο Krumpe ελπίζει πως το gadget του θα ενθαρρύνει και άλλους ανθρώπους να γίνουν πιο δημιουργικοί στην κουζίνα και θα δημιουργήσει μια νέα γενιά σεφ.

To Golden Goose κυκλοφορεί ήδη στην αγορά και μπορεί να γίνει δικό σας με 22 ευρώ.

Πηγή: spirossoulis.com