Φρενίτιδα για το Survivor 2! Πάνω από 70.000 μέχρι στιγμής οι αιτήσεις για το reality επιβίωσης

Στο φουλ δουλεύουν οι μηχανές για την προετοιμασία του Survivor 2 με τη φρενίτιδα γύρω από το reality επιβίωσης να γιγαντώνεται καθώς μέχρι στιγμής σχεδόν 70.000 άνθρωποι δήλωσαν συμμετοχή για να περάσουν από τις οντισιόν για μια θέση στην ομάδα των Μαχητών.

Όπως αναφέρει το Θέμα People άνθρωποι όλων των ηλικιών και όλων των δυνατοτήτων έχουν στείλει αιτήσεις, ενώ η τουρκική εταιρεία παραγωγής Acun Media πραγματοποιεί αλλεπάλληλες οντισιόν καθώς γνωρίζει ότι θα βρεθεί ενώπιον χιλιάδων υποψηφίων.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι οντισιόν γίνονται από Τούρκους, στελέχη της Acun Media και μαγνητοσκοπούνται.

Σε αυτές οι υποψήφιοι καλούνται να απαντήσουν σε ερωτήσεις όσον αφορά στη σχέση τους με τον αθλητισμό, για το πώς συμβιώνουν με άλλους ανθρώπους και πώς θα διαχειριστούν τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν στο παιχνίδι, όπως η έλλειψη φαγητού.

Στόχος της εταιρείας παραγωγής δεν είναι να βρεθεί ο νέος «Ντάνος», αλλά διαφορετικοί παίκτες που θα φέρουν νέα στοιχεία στο παιχνίδι. Πλέον το κοινό είναι υποψιασμένο, οι υποψήφιοι επίσης, οπότε μια επανάληψη του ίδιου έργου δε θα βοηθούσε ούτε την τηλεθέαση, ούτε το prestige του παιχνιδιού.

Και φυσικά τα νέα πρόσωπα δε θα είναι η μοναδική αλλαγή που θα δούμε στις 14 Ιανουαρίου, οπότε και κάνει πρεμιέρα το Survivor.

Φέτος το παιχνίδια θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια, σχεδόν 6 μήνες και οι καιρικές συνθήκες θα είναι πιο δύσκολες, αφού ξεκινά Ιανουάριου, οπότε και οι τροπικές βροχές και συνηθισμένες στον Άγιο Δομίνικο. Κάθε ομάδα θα έχει περισσότερους παίκτες, ενώ το παιχνίδι θα γίνει πιο σκληρό, αφού τα αγωνίσματα θα δυσκολέψουν. Επίσης θα αλλάξουν και οι παραλίες, ενώ φέτος δίνεται μεγάλη βάση εκτός από τα αθλήματα και στα ψυχομετρικά τεστ.

Πηγή: star.gr