Δουλειά που πολλοί θα ζήλευαν: Πίνουν μπύρες και πληρώνονται!

Μιλώντας για θέσεις εργασίας βγαλμένες από τον παράδεισο, δύσκολα θα βρεθεί καλύτερη από αυτή που σε «αναγκάζει» να περνάς τις Παρασκευές σου πίνοντας και αξιολογώντας μπίρες.

Η Meantime Brewing Company στο Λονδίνο αναζητεί λοιπόν τον υπερτυχερό που θα γεύεται τα προϊόντα της και θα της λέει τη γνώμη του! Όχι και τόσο δύσκολο, έτσι; Στα προαπαιτούμενα της θέσης είναι να είσαι παθιασμένος με την μπίρα, αλλά και να ξέρεις από μαγιές, λυκίσκους, σιτάρια και κριθάρια. Και να έχεις και μια γνώση της αγοράς φυσικά.

Δουλειά που πολλοί θα ζήλευαν: Πίνουν μπύρες και πληρώνονται!

Όπως μας λέει και η αγγελία: «Έχεις ονειρευτεί ποτέ να σε πληρώνουν για να πίνεις μπίρα;». Κι αυτό είναι το σημαντικό εδώ. Η θέση απαιτεί τρίωρη εβδομαδιαία εργασία, τις Παρασκευές το πρωί δηλαδή, μιας και τι καλύτερος τρόπος να ξεκινάς το Σαββατοκύριακο; Όσο για τον μισθό, είναι «ανταγωνιστικός με… προνόμια μπίρας».

Δουλειά που πολλοί θα ζήλευαν: Πίνουν μπύρες και πληρώνονται!

Αν το σκέφτεσαι, και γιατί όχι άλλωστε, αφού και το μόνο που ζητούν είναι να μιλάς καλά αγγλικά και να… μετακομίσεις στο Γκρίνουιτς(!), η Meantime Brewing Company εξηγεί τα πώς και τα γιατί μέσα από τη σελίδα της στο LinkedIn. Οι αιτήσεις άνοιξαν.

Πηγή: tilestwra.com