Απίθανα πράγματα σε παραλία της Πάτρας – Όσκαρ ατυχίας που τους στοίχισε 20.000 ευρώ

Σύμφωνα με το dete.gr, άλλοι πανηγύριζαν και άλλοι προσπαθούσαν να πιστέψουν τη μεγάλη τους ατυχία. Τα όσα έγιναν στην παραλία θα μείνουν αξέχαστα στις δύο οικογένειες…

Στο περιστατικό τύχης και ατυχίας στην περιοχή της Πλαζ που συνέβη προ μερικών εβδομάδων, πρωταγωνιστούν δύο οικογένειες. Στο κατάστημα εστίασης που λειτουργεί στην Πλαζ και στο οποίο βρίσκονταν οι δύο οικογένειες πέρασε ένας πλανόδιος, για να πουλήσει λαχεία και σκρατς. Όταν έγινε αντιληπτός από το μικρό παιδί της μιας οικογένειας, αυτό ζητούσε επίμονα από τη μητέρα του να του δώσει το ποσό των πέντε ευρώ που είχε πάρει από τη γιαγιά του για χαρτζιλίκι, για να αγοράσει πέντε σκρατς του ενός ευρώ.

Αρχικά η μητέρα του ήταν αρνητική, όμως στη συνέχεια πείστηκε και αγόρασε εν τέλει τρία λαχεία, τα οποία και δεν κέρδισαν ούτε ευρώ. Μετά από λίγο, ο λαχειοπώλης πήγε στη διπλανή παρέα όπου βρισκόταν μια μητέρα με το παιδί της. Αγόρασαν επίσης τρία λαχεία από την ίδια σειρά. Ξύνοντας, το πρώτο, διαπίστωσαν ότι κέρδισαν 20.000 ευρώ, ξεσπώντας σε επιφωνήματα πανηγυρισμού.

Ο λαχειοπώλης στράφηκε προς τη μεριά της μητέρας λέγοντας της, πως αν έπαιρνε επιπλέον δύο σκρατς, όπως της ζήτησε ο μικρός, θα είχε πάρει τα 20.000 καθώς τα κερδοφόρα λαχεία, ήταν τα τρία επόμενα από τη σειρά που πήραν λίγο νωρίτερα. Ο μικρός άρχισε να κλαίει και η μητέρα, δεν μπορούσε να πιστέψει πως κλώτσησε την τύχη της.

πηγή: pronews