Απίστευτη εξέλιξη στην Ταϊλάνδη – Νεκρός διασώστης που έμεινε από οξυγόνο

Σε θρίλερ δίχως τέλος έχει εξελιχθεί ο απεγκλωβισμός των 12 παιδιών και του προπονητή τους, που εδώ και 12 ημέρες παραμένουν σε υπόγειο σπήλαιο της Ταϊλάνδης, με τα σωστικά συνεργεία να δίνουν τεράστια μάχη με το χρόνο και τα νερά για τη διάσωσή τους καθώς υπάρχει η πρόβλεψη των μετεωρολόγων ότι τις επόμενες ώρες αναμένονται μεγάλες ποσότητες βροχής.

Το κλίμα βάρυνε ακόμα περισσότερο ο θάνατος ενός Ταϊλανδού διασώστη κατά την αποχώρησή του από το σημείο που βρίσκονται τα μικρά αγόρια με τον προπονητή τους. Σύμφωνα με αξιωματούχους, ο 38χρονος πρώην καταδρομέας Σαμάν Κουράν έχασε τις αισθήσεις του επιστρέφοντας από την παράδοση προμηθειών στους εγκλωβισμένους.

Μοιάζει πραγματικά απίστευτο ένας άνθρωπος που συμμετέχει σε ομάδα διάσωσης να βρίσκει τόσο άδικο και τραγικό θάνατο.

«Ένας πρώην πεζοναύτης που βοηθούσε εθελοντικά πέθανε λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα (ώρα Ταϊλάνδης). Αποστολή του ήταν να μεταφέρει οξυγόνο αλλά όπως προέκυψε ο ίδιος δεν είχε αρκετή ποσότητα οξυγόνου για να επιστρέψει» εξήγησε ο αναπληρωτής κυβερνήτης της περιοχής στην οποία έχουν εγκλωβιστεί τα 12 παιδιά και ο προπονητής τους.

Ο θάνατος του 38χρονου επαναφέρει τους προβληματισμούς για την ήδη πολύ δύσκολη επιχείρηση απεγκλωβισμού των παιδιών που δεν γνωρίζουν κολύμπι και μόλις τις τελευταίες 24 ώρες έκαναν το πρώτο μάθημα καταδύσεων.