Ανατροπή! Η Κατερίνα Δαλάκα μεγάλη νικήτρια του Survivor;

Ο Ηλίας Γκότσης από την ομάδα των Μαχητών αναδείχτηκε ο νικητής του Survivor 2 με τις επιδόσεις του στα αθλήματα και την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού. Βέβαια η νίκη συνοδεύεται από ένα μεγάλο χρηματικό έπαθλο 100.000 ευρώ και ο Ηλίας παράλαβε τη σχετική επιταγή.

Αντίπαλός του στον τελικό η Κατερίνα Δαλάκα, η οποία τερμάτισε τελικά στη δεύτερη θέση.

Ανατροπή στα οικονομικά

Ενώ ο Ηλίας Γκότσης πανηγυρίζει για τη νίκη του η Κατερίνα Δαλάκα ίσως να είναι η μεγάλη νικήτρια όσον αφορά στα οικονομικά μεγέθη.

Ο Ηλίας κέρδισε 100.000 ευρώ, από τα οποία μετά την αφαίρεση του φόρου μένουν περίπου 80.000 ευρώ. Παράλληλα, ο παίκτης των Μαχητών λάμβανε περίπου 1000 ευρώ το μήνα ως αμοιβή για τη συμμετοχή του. Επομένως, το συνολικό ποσό που εισέπραξε ανέρχεται περίπου στα 86.000 ευρώ.

Η Κατερίνα Δαλάκα, σύμφωνα με πληροφορίες που είχαν διαρρεύσει στον Τύπο, λάμβανε αμοιβή περίπου 3.000 ευρώ την εβδομάδα, φέρνοντας έτσι από τον Άγιο Δομίνικο περίπου 80.000 ευρώ στις… αποσκευές της. Αν προσθέσει κανείς και την αξία του πολυτελούς αυτοκινήτου που κέρδισε στο reality επιβίωσης, τα κέρδη της εκτοξεύονται πάνω από τις 100.000 ευρώ!