Αυτό είναι το πιο ακριβό πακέτο διακοπών του κόσμου! (φωτο)

Η DreamMaker που ειδικεύεται στο σχεδιασμό υπερπολυτελών  ταξιδιών προσφέρει το πιο ακριβό ταξίδι στο κόσμο και φυσικά αυτά που περιλαμβάνει είναι μοναδικά.

Το ακριβότερο ταξίδι του κόσμου χωράει σε ένα πακέτο με το όνομα Passport to 50, διαρκεί 20 μέρες και οι ταξιδιώτες επισκέπτονται 20 πόλεις, κάνουν το γύρο του κόσμου και ταξιδεύουν απόσταση 50.000 χιλιομέτρων.

Τα ταξίδια ξεκίνησαν από τον Αύγουστο του 2017 και η τιμή του είναι 13.875.000 ευρώ.  Το εισιτήριο είναι όχι για ένα, αλλά για 50 άτομα.

Αυτό είναι το πιο ακριβό πακέτο διακοπών του κόσμου! (φωτο)

Ο πελάτης και η παρέα του θα ταξιδεύουν με δύο ειδικά διαμορφωμένα ιδιωτικά αεροπλάνα Boeing 767 και συνολικά θα περάσουν περίπου το 12% του συνολικού χρόνου ταξιδίου στον αέρα, ενώ τον υπόλοιπο χρόνο θα επισκέπτονται μέρη όπως το Κόνα στη Χαβάη, το Μαρακές στο Μαρόκο, τις Κάννες στη Γαλλία κ.ά. Τα δύο αεροπλάνα θα απογειωθούν από το Κο Σαμούι της Ταϊλάνδης και κάνουν το γύρο του κόσμου για να καταλήξουν στη Μανίλα στις Φιλιππίνες. Εκτός από αεροπλάνο, στα μέσα μεταφοράς περιλαμβάνονται γιότ, υδροπλάνο κ.ά.

Όσο οι ταξιδιώτες βρίσκονται στον αέρα, απολαμβάνουν τις υπηρεσίες που προσφέρει το 50μελές προσωπικό, το οποίο περιλαμβάνει από βραβευμένο σομελιέ για να προτείνει κρασιά, μέχρι γυμναστές γιόγκα και τη γνωστή υπνοθεραπεύτρια April Norris που έχει σχεδιάσει ένα πρόγραμμα χαλάρωσης με αγιουβέρδα, βελονισμό, spa και άλλα πολλά.

Αυτό είναι το πιο ακριβό πακέτο διακοπών του κόσμου! (φωτο)

Το ταξίδι έχει και φιλανθρωπικό σκοπό, αφού οι συμμετέχοντες λαμβάνουν μέρος στον φιλανθρωπικό αγώνα πόκερ των 500.000 δολαρίων με αντίπαλο τον παγκόσμιο νικητή του πόκερ που θα βρίσκεται στην πτήση.

Στο έδαφος 50 μοναχοί λούζουν του πελάτες με 50.000 πέταλα λωτού και αντίστοιχες ευχές, ενώ στο Λονδίνο το ξενοδοχείο Hotel 21 μετονομάζεται σε Hotel 50 προς τιμή των συμμετεχόντων.

Επιπλέον, όλοι οι επιβάτες θα πάρουν ως σουβενίρ έναν χρυσό αναδευτήρα. Συνολικά έχουν φτιαχτεί 50 αναδευτήρες από το World of Diamonds Group, με χρυσό 18 καρατίων και διαμάντια αλλά και ένα μπλε διαμάντι στην κορυφή που συμβολίζει τους γαλάζιους αιθέρες.

Αυτό είναι το πιο ακριβό πακέτο διακοπών του κόσμου! (φωτο)

Βέβαια η εταιρεία φρόντισε να υπάρχει και μια φιλανθρωπική διάσταση σε όλη αυτή την υπερβολή. Έτσι όποιος αγοράσει το ταξίδι θα αισθάνεται την ηθική ικανοποίηση πως έχει προσφέρει 2.500 ποδήλατα σε παιδιά στην Καμπότζη, συμμετοχή στην κατασκευή υποδομών για παροχή πόσιμου νερού για παιδιά στις Φιλιππίνες και δημιουργία φιλανθρωπικών χώρων για παιδιά στην Μεγάλη Βρετανία.

Αυτό είναι το πιο ακριβό πακέτο διακοπών του κόσμου! (φωτο)

Και αυτή είναι η διαδρομή που ακολουθούν τα μέσα μεταφοράς για τον γύρο του κόσμου!

Πηγή: insider.gr