25Χρονη έχασε 65 κιλά για να εκδικηθεί τον σύντροφό της που την αποκάλεσε «παχουλή»

Μια ατάκα που πλήγωσε τον εγωισμό της στάθηκε ικανή να της αλλάξει τη ζωή.

«Πρέπει να χάσεις κιλά, είσαι παχουλή» ήταν η ατάκα που άκουσε η Hayley Westoby από το Σίδνεϊ κατά τη διάρκεια ενός καβγά με τον πρώην σύντροφό της και για να τον «εκδικηθεί» αποφάσισε να αλλάξει ριζικά.

Τα 119 κιλά που ζύγιζε, με συνδυασμό γυμναστικής και διατροφής, έγιναν…54.

«Πριν μου πει ο τότε σύντροφός μου για τα κιλά μου δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο ζύγιζα. Οταν αντιλήφθηκα την εικόνα μου, σοκαρίστηκα. Έτσι κοίταξα την ζωή που έκανα και κατάλαβα ότι είχα αφήσει τον εαυτό μου. Έβαλα στόχο μου κάτι που ήξερα ότι μπορούσα να πετύχω. Αποφάσισα για αρχή να χάσω 5 κιλά και ήταν εκπληκτικό το πόσο γρήγορα τα έχασα. Συνέχισα να προσπαθώ, να αθλούμαι και να τρέφομαι υγιεινά. Έχω χάσει μέχρι σήμερα 65 κιλά εντελώς φυσικά και είμαι υπερήφανη γι’αυτό που έχω καταφέρει. Δεν θα νιώσω ξανά ντροπή για το σώμα μου. Τα κιλά τα πήρα στο Πανεπιστήμιο. Πριν μου άρεσε να τρέχω και ήμουν πολύ δραστήρια. Στα 18 μου τραυμάτισα το δεξί μου πόδι και οι γιατροί μου είπαν ότι δεν θα μπορούσα να τρέχω άλλο. Γρήγορα έβαλα βάρος. Έτσι επαναπαύτηκα στην φοιτητική μου ζωή. Ξέχασα τι θα πει «Κάνω γυμναστική» και το μόνο που έκανα ήταν να βγαίνω με τους φίλους μου. Το σπιτικό φαγητό έγινε junk food. Μέχρι που ήρθε ο καβγάς με τον φίλο μου. Ηταν αυτό που με οδήγησε να αλλάξω. Διαφωνούσαμε για κάτι ασήμαντο μέχρι που στο τέλος μου είπε ότι «Εχω παχύνει».

 

Η Ηayley Westoby άφησε στην άκρη τoν ανθυγιεινό τρόπο ζωής.

«Είμαι πολύ πιο ευτυχισμένη πια που γυμνάζομαι και τρέφομαι σωστά. Έχω βελτιωθεί σαν άνθρωπος από αυτή μου τη μεταμόρφωση. Θέλω να βοηθήσω όλο και περισσότερους ανθρώπους να πετύχουν τους στόχους τους και να νιώσουν καλά με το σώμα τους. Έχασα 65 κιλά από άσκηση και διατροφή και αυτή είναι η απόδειξη ότι μπορείς να αλλάξεις κι εσύ. Αν ο σύντροφός μου δεν μου είχε κάνει αυτό το σχόλιο, δεν ξέρω πως θα ήμουν σήμερα. Είμαι ευγνώμων που με οδήγησε σε αυτό το ταξίδι».

Appreciate that you have an incredible opportunity to get fit. You may have to prepare your meals, but many have no meals to prepare. You may struggle to find time around work, family and friends but some don't have work, family, or friends to find time around. Weights and cardio take a lot of effort; but consider those who cannot physically lift themselves due to injuries, illnesses or permanent impairment, let alone even considering going for a walk unassisted or alone. Next time you doubt your ability, know you are privileged, let this be your motivation 💥TAG SOMEONE WHO NEEDS TO HEAR THIS TODAY 💥 • #transformation #bodytransformation #training #fitness #body #goals #instatransformation #transform #fitnessmotivation #fitness #fitnessgoals #fitnessinspiration #motivation #training #sydney #abs #shredding #asn #asnfuelled #asnbondi #bikini #lifestyle #activelifestyle #transformationtuesday #musclerepublicapparel #sydney

A post shared by H A Y L E Y W E S T O B Y (@hayleywestoby) on