10 Εκπληκτικά ταξίδια με τρένα που πρέπει να δοκιμάσετε μια φορά στην ζωή σας

Το να έχετε την ευκαιρία να ταξιδέψετε με αυτά τα τρένα δεν είναι εύκολο. Το κόστος των εισιτηρίων είναι πολύ πιο ακριβά σε σχέση με τα συνηθισμένα μέσα, αλλά η εμπειρία που προσφέρουν είναι πραγματικά μοναδική και αξέχαστη.

Βέβαια, μερικά από αυτά τα τρένα κάνουν μόνο ένα ταξίδι τον χρόνο, οπότε οι λάτρεις της περιπέτειας θα πρέπει να περιμένουν αρκετούς μήνες για να απολαύσουν μια εκπληκτική διαδρομή.

10 Εκπληκτικά ταξίδια με τρένα που πρέπει να δοκιμάσετε μια φορά στην ζωή σας 10 Εκπληκτικά ταξίδια με τρένα που πρέπει να δοκιμάσετε μια φορά στην ζωή σας 10 Εκπληκτικά ταξίδια με τρένα που πρέπει να δοκιμάσετε μια φορά στην ζωή σας 10 Εκπληκτικά ταξίδια με τρένα που πρέπει να δοκιμάσετε μια φορά στην ζωή σας 10 Εκπληκτικά ταξίδια με τρένα που πρέπει να δοκιμάσετε μια φορά στην ζωή σας 10 Εκπληκτικά ταξίδια με τρένα που πρέπει να δοκιμάσετε μια φορά στην ζωή σας 10 Εκπληκτικά ταξίδια με τρένα που πρέπει να δοκιμάσετε μια φορά στην ζωή σας 10 Εκπληκτικά ταξίδια με τρένα που πρέπει να δοκιμάσετε μια φορά στην ζωή σας 10 Εκπληκτικά ταξίδια με τρένα που πρέπει να δοκιμάσετε μια φορά στην ζωή σας 10 Εκπληκτικά ταξίδια με τρένα που πρέπει να δοκιμάσετε μια φορά στην ζωή σας

Η γέφυρα Παμπάν είναι ένας ασυνήθιστος σιδηρόδρομος στην Ινδία. Το 1914, χτίστηκε μια σιδηροδρομική γέφυρα που συνέδεε το νησί Παμπάν με την υπόλοιπη Ινδία. Η γέφυρα χρησιμοποιείται μέχρι και σήμερα. Μάλιστα, μερικοί κάνουν διαδρομές με το τρένο και βουτάνε μέσα στα βαθιά νερά κατά την διάρκεια της διαδρομής.

 Πηγή: tilestwra.com