Το πήραν στα χαρτιά οι Μαχητές – Ένταση στο Survivor

Το δικαίωμα της ένστασης και του replay χρησιμοποίησαν οι Μαχητές μετά από αίτημα του “μισθοφόρου”, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ο Ντάνος “έκλεψε”. Οι Διάσημοι αρνήθηκαν πως ευνοήθηκαν από το συμβάν, ωστόσο ο επαναληπτικός αγώνας έδωσε τη νίκη στους Μαχητές με το οριακό 10-9.

Οι Διάσημοι αντέδρασαν έντονα στο αίτημα των Μαχητών να εφαρμοστούν κατά γράμμα οι κανόνες, θεωρώντας πως το αγώνισμα δεν κρίθηκε στη στιγμή που ο Ντάνος δεν “πάτησε” πάνω στο σκαλί ασφαλείας. Οι παίκτες και των δύο ομάδων συμφώνησαν ότι δεν κρίθηκε εκεί το παιχνίδι, ωστόσο οι Μαχητές επέμειναν στην ένσταση με αποτέλεσμα να επαναληφθεί από το σημείο της παράβασης το τελευταίο αγώνισμα και η νίκη να αλλάξει χέρια. Αξίζει να σημειώσουμε ότι και από τις δύο μάδες υπήρχαν διαφωνίες για το αν έπρεπε να αγωνιστούν στο τελευταίο game το οποίο τελικά έγινε κανονικά. Θυμίζουμε ότι οι δυο ομάδες αγωνίστηκαν σ’ ένα ακόμη αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό κι όχι την ασυλία.

Σε ο,τι αφορά πάντως την ένσταση που προκάλεσε εντάσεις, η παραγωγή είχε επισημάνει από την αρχή ότι οι παίκτες θα πρέπει να ακολουθήσουν πιστά τους κανόνες του παιχνιδιού. Βέβαια η ένσταση άναψε τα αίματα μεταξύ των δύο ομάδων και προκλήθηκε ένταση.

“Οι κανόνες είναι έτσι όπως είναι και μας είχαν πει ότι θα είναι πέναλτι από την αρχή του παιχνιδιού, αν δεν πατούσαμε το ξύλο! Και εγώ το έχω πάθει με τον Χανταμπάκη, και και και…” είπε ο Μάριος μετά από ερώτηση του παρουσιαστή. “Ευχαριστώ, δεν έχω να σχολιάσω τίποτα”, απάντησε ο Αγγελόπουλος φανερά εκνευρισμένος.

Την άποψή του εξέφρασε και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος λέγοντας εμμέσως ότι ο Ντάνος “κλέβει” στα αγωνίσματα, με τον Ντάνο να απαντά στον μισθοφόρο: “Ντροπή σου! Πιστεύεις δηλαδή από όσο με ξέρεις, ότι εγώ κλέβω στους αγώνες;”.