Τα στατιστικά των παικτών του Survivor – Ποιος είναι ο καλύτερος όλων

Tο Survivor, μπαίνει στην δεύτερη φάση του με την ένωση των δύο ομάδων. Οι έξι “Διάσημοι” και οι εφτά “Μαχητές” δίνουν στο επεισόδιο της Κυριακής (23/04) την τελευταία τους μονομαχία ως… κάτοικοι ξεχωριστών παραλιών, πριν βρεθούν να επιβιώνουν στο ίδιο μέρος όλοι μαζί.

Τι λένε όμως οι αριθμοί των “13” αναφορικά με τις επιδόσεις τους στα αγωνίσματα; Ποιοι είναι αυτοί που έχουν τραβήξει το μεγαλύτερο κουπί, ποιοι έχουν τα μεγαλύτερα ποσοστά νικών αλλά και ποιοι βρίσκονται στον αγωνιστικό πάτο του ριάλιτι επιβίωσης;

Οι καλύτεροι:
Τρεις παίκτες είναι πολύ κοντά στον τίτλο του MVP των αγωνισμάτων. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος με ποσοστό νικών 59,3%, ο Μάριος Ιωαννίδης με 57,1% και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος με 57,0%. Την τριάδα των αντρών, ακολουθεί η πρώτη γυναίκα -η Ευριδίκη Βαλαβάνη- με 55,2%.

Οι χειρότεροι:
Αντίθετα, στον πάτο βρίσκονται τρεις παίκτες των “Διάσημων”. Χειρότερος όλων ο Μπο (35,4%), πολύ κοντά του η Λάουρα Νάργες (35,8%), ενώ στην 11η θέση βρίσκεται ο Κώστας Κοκκινάκης (37%) που δεν τα πάει τόσο καλά όσο στις πισίνες.