Σήμερα η πρώτη αποχώρηση στο Nomads

Ποιος από τους τρεις υποψηφίους θα βρεθεί εκτός Nomads θα μάθουμε στο σημερινό επεισόδιο των Nomads, με Γιώργο Μαυρίδη, Φώτη Φιλιππόπουλο και Εύη Ιωαννίδου να τα δίνουν όλα για να παραμείνουν στο παιχνίδι.

Η διαδικασία αποχώρησης

Ο παρουσιαστής, ανακοινώνει τον παίχτη που έσωσε το τηλεοπτικό κοινό μέσω της ψηφοφορίας. Στη συνέχεια, οι δύο άλλοι υποψήφιοι θα μονομαχήσουν. Από τη μονομαχία, νικητής αναδεικνύεται αυτός που κερδίζει και στις 2 δοκιμασίες. Σε περίπτωση ισοπαλίας, θα έχουμε και τρίτη δοκιμασία για να αναδειχθεί ο νικητής.

Ο παίχτης που θα χάσει, θα αποχωρήσει από το Nomads, επιλέγοντας τους αρχηγούς και για τις 3 ομάδες της επόμενης εβδομάδας.

Να σημειωθεί πως οι δύο παίχτες είναι από την ομάδα της Ζούγκλας, όπου τον Φώτη Φιλιππόπουλο διάλεξε για υποψήφιο ο αρχηγός της ομάδας και την Εύη Ιωαννίδη όλα τα μέρη της.

Από την άλλη, ο Γιώργος Μαυρίδης από την ομάδα της «Φωτιάς» ψηφίστηκε από όλους τους συμπαίκτες του, ενώ ο ίδιος ξέσπασε σε κλάματα αφήνοντας πολλά υπονοούμενα για την συμπεριφορά των συμπαικτών του όσον αφορά την χθεσινή ψηφοφορία αλλά και την αντίδρασή τους μετά τη νίκη των αρχηγών και τη συμμετοχή στο γλέντι των ντόπιων.

«Είμαι τελείως μόνος μου. Δεν ξέρω τι να κάνω. Μου λένε πως δεν είμαι μέρος της παρέας ότι δεν μιλάω αρκετά και ότι δεν κάνω χαβαλέ. Δεν μπορούμε να κάνουμε πάντα χαβαλέ όλοι με όλους», τόνισε ενώ έκλαιγε με λυγμούς.