Ο Αρναούτογλου αποκαλύπτει λεπτομέρειες για το Nomads

Λεπτομέρειες γύρω από το πολυαναμενόμενο παιχνίδι επιβίωσης του ΑΝΤ1 αποκάλυψε χθες, στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ο οποίος θα είναι και ο παρουσιαστής του παιχνιδιού.

Εν συνεχεία μίλησε για τις τρεις ομάδες του παιχνιδιού, οι οποίες θα βρεθούν στις Φιλιππίνες στις 2 Οκτωβρίου, όταν και αναμένεται να γίνει η πρεμιέρα του.

«Το «Nomads» πάει ένα βήμα παραπέρα στα παιχνίδια επιβίωσης. Είναι τρεις ομάδες 7 ατόμων, επώνυμοι, αθλητές και απλοί άνθρωποι. Θα υπάρχουν λίγες ώρες αναμετάδοσης από όσα θα συμβαίνουν στις Φιλιππίνες. Το φοβερό είναι ότι μόλις φτάσουμε θα παίξουν στο πρώτο παιχνίδι, για να πάνε εκεί που πρέπει οι παίκτες. Οι νικητές θα πάνε σε μία πολυτελή βίλα. Οι δεύτεροι θα πάνε σε ένα χωριό, όπου θα πρέπει να συμβιώσουν με τους ιθαγενείς. Οι τρίτοι θα χαθούν και θα πρέπει αν επιβιώσουν μέσα στη ζούγκλα με το τίποτα.Θα έχει και ατομικά και ομαδικά αγωνίσματα. Για μία εβδομάδα θα διαρκεί η χαρά για κάποιους και ο πόνος για τους άλλους. Θα πρέπει να διεκδικούν τη διαβίωσή τους κάθε εβδομάδα. Έχει πολύ μεγάλες αποστάσεις μεταξύ τους. Ο καθένας μπορεί να φύγει όποτε θέλει. Το έπαθλο είναι 150.000 ευρώ», είπε χαρακτηριστικά.

Σημαντικότερο ίσως όλων είναι η διαδικασία που διαφέρει το Nomads σε σχέση με ο,τι έχουμε δει μέχρι τώρα σε reality επιβίωσης. Συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης εξήγησε πως θα βγαίνουν κάθε φορά τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση. Από αυτούς, το κοινό θα ψηφίζει θετικά για παραμονή, με τους δύο που απομένουν να αγωνίζονται μεταξύ τους για την παραμονή τους!

«Όταν θα βγαίνουν οι τρεις προτεινόμενοι προς αποχώρηση, ο ένας θα σώζεται από το κοινό, και οι δύο που μένουν θα πρέπει να μονομαχήσουν. Άρα, ακόμη και ο πιο αντιπαθής μπορεί να μείνει…Δεν μπορείς να διώχνεις τόσο εύκολα τους ανθρώπους από τη ζωή σου. Γιατί στα reality να τους διώχνουμε τόσο εύκολα; Αν λέμε reality, να μιλήσουμε για πραγματική ζωή και όχι να μπορεί να διώξει ο ένας τον άλλο με ένα τηλεφώνημα», επεσήμανε ο παρουσιαστής.

Το νέο ριάλιτι θα κάνει πρεμιέρα στον Ant1 στις 2 Οκτωβρίου και θα προβάλλεται καθημερινά από τις 9 έως τις 11! Για πρώτη φορά είδαμε το trailer του Nomads μέσα από την πρωινή εκπομπή του Ant1.