Ορέστης Τσανγκ: Το λάθος που έκαναν οι Μαχητές – Τι είπε για το μισθοφόρο

Ο Ορέστης Τσαγνκ, ο παίκτης του Survivor, που αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα από το παιχνίδι, βρέθηκε σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή «Survivor Πανόραμα» με την Ελεονώρα Μελέτη. Ο «Κινέζος από τη Θεσσαλονίκη», μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες μετά την ένωση των δύο ομάδων.

Ο πρώην παίχτης του Survivor είπε ότι προτιμούσε να πεινάει με την ομάδα του παρά να χαμογελάει με τους Διάσημους αφήνοντας σπόντες για τη συμπεριφορά του συμπαίκτη του Γιώργου Αναγνωστόπουλου στο συμβούλιο του νησιού, στο οποίο χαμογέλασε στον Γιώργο Χρανιώτη όταν ανακοινώθηκε πως αποχωρεί ο Ορέστης.

«Εκείνη τη στιγμή είχα τόσα πολλά συναισθήματα και εικόνες που δεν το είδα. Το είδα μόλις άνοιξα το κινητό μου. Όλοι θα κριθούμε εκ του αποτελέσματος», ανέφερε ο Ορέστης για τον πρώην συμπαίκτη του και κατέληξε όλο νόημα: «εγώ προτιμώ να πεινάω με την ομάδα μου, παρά να χαμογελάω στους Διάσημους».

Επίσης στις δηλώσεις του αποκάλυψε ότι οι Μαχητές έκαναν ένα πολύ μεγάλο λάθος στην αρχή του παιχνιδιού και πως αν είχαν σκεφτεί διαφορετικά θα είχε πάρει άλλη τροπή το παιχνίδι.

Ο Ορέστης Τσαγνκ αποκάλυψε ότι οι συμπαίκτες του δεν θα έπρεπε να έχουν διώξει τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Δείτε τα βίντεο που ακολουθούν:

Για το λάθος της ομάδας του:

Για το μισθοφόρο: