Ντάνος σε Βαλαβάνη: «Μην ξαναπάς από εκεί!»

Μια πρώτη κίνηση έκαναν, στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, οι Μαχητές προκειμένου να λυθούν οι διαφορές τους με τους Διάσημους. Πώς; Έφτιαξαν παραπάνω πιτάκια για να τα προσφέρουν στους Διάσημους και να “σπάσει ο πάγος” ανάμεσα στις δύο ομάδες. Από ό,τι φάνηκε όμως τα πιτάκια δεν ένωσαν όλους τους παίκτες, αλλά μόνο την Βαλαβάνη με τον Βασάλο.

Με αφορμή τη καλή σχέση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη με την Σάρα Εσκενάζυ, οι Μαχητές πρόσφεραν τα παραπάνω πιτάκια μέσω της αθλητικογράφου, στην ομάδα των Διάσημων.

Ο Μπο δεν δέχτηκε καν να δοκιμάσει, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Κώστας Κοκκινάκης και ο Γιώργος Χρανιώτης δοκίμασαν, αλλά δεν τους άρεσε η κίνηση των Μαχητών. Όλοι από την ομάδα των Διασήμων επέμεναν ότι οι μεταξύ τους σχέσεις, δεν θα βελτιωθούν σοβαρά με αυτόν τον τρόπο.

Αυτό όμως που έκανε έξαλλο τον Ντάνο ήταν η παρέα της Βαλαβάνη με τους Μαχητές και τα τετ α τετ της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Οι δυο τους κάθισαν για αρκετή ώρα στην παραλία και μίλησαν. Άλλωστε, στα τελευταία επεισόδια φαίνεται ότι οι δυο τους έχουν έρθει πιο κοντά.

Δεν ξεχνάμε τη ρομαντική τους βόλτα αγκαζέ στην παραλία, το δώρο του Βασάλου για τα γενέθλιά της αλλά και τα υπονοούμενα των συμπαικτών τους για τη στενή σχέση που έχουν αναπτύξει. “Για πες τι λέγατε εκεί με την Ευρυδίκη;”, ρώτησε ο Αναγνωστόπουλος τον Βασάλο, με τον ίδιο να του απαντά ότι, η ίδια επιθυμεί να αφήσουν πίσω τις κόντρες και να μην κρατήσει καιρό αυτή η παρεξήγηση των δύο ομάδων.

«Μην ξαναπάς από εκεί!», είπε, μεταξύ σοβαρού και αστείου, ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη για να πάρει την απάντηση: «Ρε άιντε παρατήστε με όλοι σας»!

«Δεν μπορώ να προσποιούμαι. Αυτό που θέλω είναι όταν έχουμε καλή διάθεση εδώ, να την έχουμε και στα παιχνίδια. Θα κάθονται εδώ πέρα αγκαλιά να ταΐζει ο ένας τον άλλον στο στόμα και θα πηγαίνουμε εκεί (σ.σ. στα αθλήματα) και θα έχουμε πονηράδες;», αναρωτήθηκε ο Ντάνος.