Η Ειρήνη Κολιδά μιλά για τις συνθήκες υγιεινής στο Survivor!

Το Survivor, έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών αλλά έχει αφήσει και πολλά αναπάντητα ερωτήματα στο πέρασμά του.

Ένα από αυτά, φυσικά, είναι και οι συνθήκες υγιεινής που επικρατούν. Τι πραγματικά συμβαίνει στο νησί; Από τους ήδη αποχωρήσαντες είχε γίνει λόγος για κάποιες συγκεκριμένες παροχές όπως για ξυραφάκια, χαρτιά υγείας… Η Ειρήνη Κολιδά όμως ήρθε να τα ανατρέψει όλα αυτά.

Μετά την αποχώρησή της βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη, Survivor Πανόραμα, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο φλέγον ζήτημα. Βρωμάνε ή δεν βρωμάνε; Που κάνουν την ανάγκη τους; Τι συμβαίνει εν τέλη με την καθαριότητα στον Άγιο Δομίνικο;
H personal trainer αποκάλυψε πως ούτε χαρτί υγείας τους παρέχεται, όπως είχε ακουστεί στο παρελθόν, αλλά ούτε και χημικές τουαλέτες υπάρχουν! Δήλωσε μάλιστα πως οι παίκτες αναγκάζονται να πηγαίνουν σε ένα συγκεκριμένο σημείο στο δάσος το οποίο είναι για τις φυσικές τους ανάγκες, να ανοίγουν μια τρύπα και να κάνουν την ανάγκη τους εκεί. Όσο για το μπάνιο ανέφερε πως πλένονται μόνο στην θάλασσα.

Δείτε τι είπε ακριβώς στο παρακάτω βίντεο: