Βγήκαν μαχαίρια στο Survivor: Αρκετή υπομονή κάναμε με τον Σπαλιάρα

Το Survivor συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον, με τους παίκτες να παραμένουν 10 και να πλησιάζουν όλο και πιο κοντά στον μεγάλο τελικό. Οι Μαχητές μπορεί να κέρδισαν τον μεγάλο έπαθλο, που τους χάρισε ένα πλούσιο γεύμα με μπέργκερ και βόλτα με καταμαράν, ωστόσο η διαμάχη με τον Γιάννη Σπαλιάρα συνεχίζεται.

Το νέο τρέιλερ δείχνει τον Κώστα Αναγνωστόπουλο να αισθάνεται πως η υπομονή της ομάδας έχει εξαντληθεί, καθώς όπως σχολιάζει ο Γιάννης Σπαλιάρας δίνει μόνο εντολές, ενώ δεν ακούει τις συμβουλές των συμπαικτών του. Επιπλέον, είναι σημαντικό να τονισθεί πως το μοντέλο είναι μακράν ο πιο αδύναμος παίκτης της ομάδας, καθώς ακόμη και στο αγώνισμα της Κυριακής, όταν βρέθηκε 10′ λεπτά μπροστά από τον αντίπαλό του Μπο, “κατάφερε” να χάσει τον βαθμό για την ομάδα του.

Πέραν τούτου, από τα λίγα πλάνα του τρέιλερ για το αποψινό επεισόδιο, φαίνεται πως ο Κωνσταντίνος Βασάλος τραυματίζεται σοβαρά, κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος που απαιτεί ταχύτητα, αλλά και τεράστια προσπάθεια προκειμένου οι παίκτες να σύρουν ένα ογκώδες κάρο.

Δείτε το νέο τρέιλερ: