Αν φύγει η Βαλαβάνη θα πέσει πολλή πείνα…

Μετά το χθεσινό αγώνισμα ασυλίας στο Survivor προτεινόμενοι για αποχώρηση είναι η Λάυρα, ο Μπο, ο Κοκκινάκης και η Ευρυδίκη. Αν αφουγκραστούμε τα social media είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη η οποία φαίνεται πώς έχει εκνευρίσει το τηλεοπτικό κοινό ιδιαίτερα με τη στάση της απέναντι στον Αγγελόπουλο αλλά και γενικότερα την ενεργό συμμετοχή της στην χαρακτηριζόμενη «κλίκα».

Αν φύγει η Βαλαβάνη θα πέσει πολλή πείνα...

Σε αγωνιστικό επίπεδο όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Από τους τέσσερις προτεινόμενους η Ευρυδίκη είναι η πιο δυνατή στα αγωνίσματα, παρά την πτώση της τελευταία. Αν αποχωρήσει άντρας οι ισορροπίες δεν διαφοροποιούνται σημαντικά αν και ίσως να ωφεληθούν λίγο οι πέντε Διάσημοι που θα μείνουν. Αν αποχωρήσει η Λάουρα οι Διάσημοι αποκτούν πλεονέκτημα καθώς θα έχει φύγει η πιο αδύναμη παίκτρια της ομάδας τους.

Θα πέσει πείνα

Αντίθετα αν αποχωρήσει η Βαλαβάνη οι Διάσημοι μένουν με τη Λάουρα να αγωνίζεται εναλλάξ (ανά ημέρα) με την ανεβασμένη Ελισάβετ ή τη Σάρα. Το αποτέλεσμα είναι γνωστό εκτός της «αυτοκτονίας» στις βολές από τις παίκτριες των Μαχητών. Επιπλέον οι Διάσημοι πραγματικά χάνουν τη δυνατότητα νίκης σε περίπτωση ισοπαλίας 9-9. Θα πρέπει να αγωνιστεί η Λάουρα και αφού στις βολές καταλήγουν οι άντρες το αποτέλεσμα θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο υπέρ των Μαχητών. Αντίο έπαθλα φαγητού λοιπόν για τους Διάσημους!